EPS | Fab Lab

We nemen je mee in de wereld EPS. Niets veranderd zo snel als het onderwijs en EPS stimuleert leerlingen in wetenschappelijk denken en werken. Bekijk hier hoe wij wetenschap, techniek en ‘arts’ integreren in het curriculum op school.

Krijg een beeld van onze producten. Wij helpen je graag om het de ruimtes op scholen vorm te geven. Daarbij kijken we naar de behoefte en identiteit van de school. Wij komen graag bij u langs om mee te denken voor het FabLab.

ICT geïntegreerd meubilair

Ons meubilair is zo ontworpen dat ze in combinatie met diverse elektronische apparaten gemakkelijk te gebruiken zijn, wat tegenwoordig niet meer te missen is. Denk aan computertafels en handige groepstafels.

In hoogte verstelbare computertafel & groepstafel

De computertafels en groepstafels zijn gemakkelijk in de hoogte aan te passen. Zo is het mogelijk om de tafels te gebruiken als zittafel én als statafel, wat erg praktisch is.

Oplaad devices

Met diverse kasten, trolleys en lockers is het mogelijk om verschillende elektronische apparaten op te bergen en op te laden. Daarnaast is het mogelijk om door middel van één deur de apparaten af te sluiten, of om elk apparaat afzonderlijk te beschermen.

EPS Laptop trolly Zioxi  

Deze laptop trolley, met elegante design,van Zioxi is geschikt voor chromebooks, iPads en Laptops. Berg je devices netjes en veilig op. De kast is afsluitbaar. Tevens laad het je devices op.

Mobiel oplaadpunt – Powerhub van Zioxi

De EPS powerhub is een mobiel oplaadpunt met vermogen. Het voorziet al je apparaten van stroom; het heeft voldoende vermogen voor 8 apparaten. Overal en altijd opladen is nog nooit zo gemakkelijk.

EPS SCIENCE LAB

Superieure kwaliteit en op maat gemaakt Zioxi-ontwerp, betekent dat dit ingerichte en vaste meubilair alles in huis heeft: spoelbakken, opslag, traysets, stroom, data, gas, kookplaten – alles wat je nodig hebt.

EPS SCIENCE STOOL

Deze kruk is stabiel, sterk, stapelbaar en beschermt bovendien de vloer tegen gaten en beschadigingen. Een kruk die perfect is voor wanneer je moet werken aan een tafel op stahoogte.

EPS Flex kast

De EPS Flex kast is een beschrijfbare kast die daarnaast als roomdivider te gebruiken is. Ideaal voor uitleg, presentaties, brainstormsessies, ga zo maar door. Door zijn multifunctionele werking is deze kast onmisbaar!

EPS Wiki-Wall

De nieuwe trend in onderwijsland: de EPS Wikiwall. Een plek waar u hardop kunt nadenken met uw team/leerlingen, waar u kunt overleggen, uitleggen, brainstormen, noem maar op! Wij kunnen beschrijfbare delen aan de muur monteren of, voor meer flexibiliteit, aan de EPS Flexrail hangen.

Een duurzame, functionele oplossing.

Werktafel – in hoogte verstelbaar

In hoogte verstelbare werktafel van Zioxi met een robuust blad. Ook deze tafel is te gebruiken om aan te zitten of te staan. Voor handige handen! Het ontwerp is stevig en heeft een groot gebruiksgemak.

Projecttafel – verticaal en horizontaal te gebruiken en in hoogte verstelbaar

De veelzijdige projecttafel is voor diverse gelegenheden de perfecte oplossing. Zowel zittend als staand is deze tafel te gebruiken. Ook kun je kiezen of je hem verticaal of horizontaal gebruikt. Ideaal voor tijdens brainstormsessies en overleg.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Copyright – EPS Presentation. Alle rechten voorbehouden.