ICT geïntegreerd meubilair

De 21ste eeuwse vaardigheden zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs, maar nog vaak komen we op scholen waar de stap (nog) niet of nauwelijks is gemaakt. Devices aanschaffen is één, maar het interieur aanpassen zodat devices geïntegreerd worden en daardoor beter beschermd worden (en dus langer meegaan) is nog een heel ander verhaal. EPS helpt u hierin graag op weg!

Geïntegreerde computertafel

Het Zioxi M1-bureau is perfect voor het integreren van uw computers in het bureau, zodat u ze snel en gemakkelijk kunt verbergen als dat nodig is. Stijlvol, praktisch en eigentijds!

Opladen onView

Nieuw in de wereld van de oplaadkasten: onView. Ideaal om vanuit een app het stroomverbruik in de gaten te houden, een vrije werkplek te vinden of het uitschakelen van aangesloten computers.

Zioxi Hub tafels

Deze tafels hebben geïntegreerde netspanning en/of USB poorten. In combinatie met softseating is deze informele werkplek een eyecatcher in de ruimte.

Samenwerken

Samenwerken in een team met een vast beeldscherm en B.Y.O.D. (bring your own device). Genoeg oplaadpunten voor iedereen en verkrijgbaar in tal van vormen!

Grote samenwerkingstafels met verborgen ICT-hardware

Druk op een knop en het centrale mechanisme gaat omhoog om een computer, toetsenbord en muis voor elke werkplek tevoorschijn te halen. Beschikbaar voor vier, zes, acht of tien werkplekken en zeer geschikt voor open leerzones, ICT-suites, bibliotheken, vergaderruimten en conferentiefaciliteiten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Copyright – EPS Presentation. Alle rechten voorbehouden.